Árverés a Vadvédelemért 2024

Fő hitvallásom, hogy ott, ahol nincs szabályozott körülmények között zajló vadászat, nem tartható fenn hosszú távon a vadállomány. Hiszem, hogy nekünk, vadászoknak kell ma tennünk azért, hogy széles körben elmondjuk és hangsúlyozzuk a vadászati tevékenység lényegét. Mutassuk meg minden kétkedőnek, hogy nem gyilkosok vagyunk, hanem mi vagyunk azok, akik nem csak szavakkal, de tettekkel, vadászataink által komoly összegekkel teszünk is azért, hogy unokáink is találkozzanak majd vaddal a jövőben, és ha szenvedélyük úgy diktálja, vadászni is tudjanak majd.

Hidvégi Béla

A Hidvégi Béla Vadásztrófea Alapítvány korábban főleg Hidvégi Béla magánadományaiból működött, ám ahogy egyre többen ismerték meg Béla és az Alapítvány tevékenységét, egyre többen szerették volna valamilyen formában támogatni azt.
Így született meg az aukció ötlete is, ahol először Béla személyes tárgyai kerültek kalapács alá, ezzel lehetőséget nyújtva támogatóinknak, hogy oly módon segítsék az Alapítvány munkáját, hogy cserébe kapjanak is valamit, – személyesen Bélától.
Ám a 2023-as első árverést követően Béla több barátja is jelezte, hogy szeretnék felajánlásaikkal támogatni ezt a kezdeményezést így az idei évben vadászatok is bekerülhettek az árverés tételei közé!

Az árverésre bocsátott tárgyak teljes katalógusa az Axioart weboldalán megtekinthető:

Az árverésen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött! Regisztrálni az Axioart weboldalán lehet: https://axioart.com/

A regisztrációhoz segítség a következő videóban található:

A regisztrációt követően a kiszemelt tárgyakra előzetesen is lehetőség van érvényes licitet leadni! Amennyiben az árverés során nem érkezik az adott tételre ezt meghaladó licit, az előzetesen leadott licit (vételi megbízás) lesz a nyertes. Ehhez segítség a következő videóban található: